Print this page.

Sær-Udgave af Kværulantens Klumme

Så er der Sær Klummekiks og Tudefras. Der er dømt Ciao, Arrivederci og Auf Wiedersehen. Øf Øf og Sagen er BØF. Farvel og Tak til De Garvede Fjolser. Kig ind i Kværulantens Univers og hør ordspanking af 8. grad. Det er Klummetid !

Vi rydder bordet og venter lidt med fortsættelserne af de 2 serier, Cruznizki & BirtheyKay Goes West og Vidars World. Der skal være plads til lidt lovprisning og skønsang, rettet mod 3 ”gamle” fjolser, som forlader os. Det volder mig stor sorg og udsøgt pinsel at skulle skrive disse venlige ord, men nogen bør jo og her er så hvad Kværulanten havde på hjerte...

 

"Natteulven - med vindergejsten"

Natteulven, du som altid taber med et smil på læben og sender et skulderklap til den heldige. Du har valgt at forlade den synkende skude og lade det vrimle med høns. Vi vil savne din evne til altid at skræmme de værste væk, men nu er det en saga blot. Vi vil savne din følte inderside plantet i en glatte trekant, fra en djævelrød trøje. Vi vil dog allermest savne dine sure luner. Det hyggede man sig altid med og det gjorde du jo også selv. Indrøm, du gamle svinger.. Indrøm at du har fået opereret FIFA hjernen væk. De tog ulven med. Ærligt? Syntes sku du er flink!

 

"Johnny - uden keyboard magi"

Johnny Boy, du som altid ville håne mig og få mig til at tro jeg er ingenting. Du gjorde det til en kunst at svine modstanderen til inden kamp og i den vigtige stund, var du giftig. Så giftig at vi nu ser med glæde og samtidig en koncentreret sorg at du forlader os. Vi vil savne dine altid positive indlæg i Forum. De ord hvor man altid begyndte den næste dag med tro på at du slet ikke var så slem. Nej, du var meget værre. Du skal i glas og ramme, men fandme ikke lige med det samme.

Somme tider vil jeg tænke på at du måske er savnet, men bare rolig. Ingen Magi i det. Nok mest når vi trænger til en skandale eller 2. Så kig forbi og bask lidt rundt med de uterlige indimellem.

 

"Brøndby svin - uden lim"

Åh nej. Du er og bliver aldrig en korsfarer, Hr. Anders Nørgaard. Mr. Nice, Sir Superflink. Velovervejet og fornuftig... Gaaaab. Din Yearhouse Girl må da mangle noget mand indimellem eller blot synes hun bare DQ er sagen. Stik ham en amiga og han bliver som en logrende hund, uden kødben. Eller stik ham et FIFA spil og gør ham til leder i DMT, så skal du se løjer. Hvor fanden skal du hen? Er det virkelig vestpå , der drager dig. Eller wanker du til tanken om et wannabee elvis comeback... Oh Love Me Tender, siger hun. Jeg siger: Hm.. Du er da OK (af et Brøndby svin at være).

 

Tak til Alle 3 – Tak for alt. Husk at lukke døren efter jer..


Martin/AGF
28-02-2007 23:20:05