FORSIDE NY DELTAGER? TILMELDTE SPILLERE LIGA CUPS/TIPS LADDER COMMUNITY REGLER/INFO KONTAKT DOWNLOADS

REPLAYVEJLEDNING

 

Vejledning i optagelse af FIFA kampe live og redigering / komprimering af disse

VIGTIGT: Forsøg ikke dette hvis du ikke ved hvad du har med at gøre, eller hvis du ikke opfylder følgende systemkrav:

- Mindst 2 til 3 gigabyte plads og en kraftig computer (mindst 2,4 ghz, men formodentlig mere, samt et hurtigt grafikkort Gforce 4 eller kraftigere). Start med en defragmentering. Det kan gøre stor forskel på din computers evne til at optage livevideo!

Nå men hvis du opfylder kravene er det bare at læse videre. Processen omkring optagelse og komprimering/redigering af fifaklip er todelt. Først optages. Derefter redigeres se side 2.

Optagelse:

Til optagelse kan bruges forskellige programmer. Vi anbefaler FRAPS, men et program som TAKSI kan til nød bruges (dette kan dog ikke optage lyd).

Denne vejledning er lavet udfra FRAPS, da dette program giver de bedste resultater.

1. Download, Installér og registrer FRAPS

2. Indstil FRAPS så det står som det skal.

- General settings. Disse er ikke vigtige og kan sættes som man lyster.

- FPS. Disse er default settings og behøver heller ikke rettelser. Man kan ændre dem som det passer en. Dog anbefaler vi ikke at man ændrer overlaycorner.

-

- Movies. Her starter "the fun". Med change knappen kan du vælge den harddisk du ønsker at gemme den optagede film på. HUSK det kræver meget meget plads. Dvs. mindst 2,5 gb alt efter settings og framerate.

Video Capture Hotkey sættes som man lyster.

Vælg Half-size optagelse. Det formindsker filstørrelsen betydeligt. (Bemærk! Når du optager i Fifa optager FRAPS i den opløsning som du spiller spillet i (hvis du vælger half-size, halvdelen af denne). Dette betyder at en opløsning på 1600x1200 i FIFA vil fylde ubegribeligt meget. Sæt derfor FIFA opløsningen ned - vi anbefaler 800x600, men der kan eksperimenteres - evt. kan der justeres på detail settings for at minimere stresset på systemet.)

FPS sættes som man har lyst. På "langsommere" systemer bør den sættes til 15 fps (dvs. 15 billeder i sekundet). her kan der også eksperimenteres.

Record Sound ... sæt et kryds for lyd... fjern for ingen lyd. (meget sjovere videoklip med lyd!)

- Screenshots. Ikke nødvendigt når der optages video, men kan bruges til screenshots :-)

Til side 2

(c) 1998-2006 DMT - Din IP er 3.229.117.123