FORSIDE NY DELTAGER? TILMELDTE SPILLERE LIGA CUPS/TIPS LADDER COMMUNITY REGLER/INFO KONTAKT DOWNLOADS

FAIRPLAY

DMTs fairplay pris gives til det hold, der i største udstrækning har ydet en ekstraordinær fairplayindsats i en gældende kamp i DMT.

Det kan være aftaler om at spille kampe om pga. uenighed, underkendelse af tvivlsomme situationer.

Generelt tildeles prisen til den spiller, der på flotteste vis har fremhæver principperne om at DMT er FIFA turnering hvor der er plads til alle, og hvor respekt og plads til modstanderen har været i højsæde.

Prisen gives efter en afstemning blandt aktive divisionsspillere.

Alle i DMT kan indstille andre spillere til prisen, hvis de vurderer, at de har oplevet noget ekstraordinært i en gældende kamp. Dette kan gøres via fairplay@fifa-online.dk.

Til højre kan de aktuelle kandidater til fairplay prisen findes, samt en beskrivelse af den handling, der har indstillet dem til prisen.

 

 

Fairplayprisen T3 2006:

Kandidat nr 1. - Morten/Parma - Generelt indstilling til spillet og fifa-online.dk

(Indstilling af Dennis/Suwon)

Indstillingen er modtaget af Dennis/Suwon, der bemærker at;

Der kan ikk herske nogen tvivl! PARMA skal ha den fair play pris!

Jeg har nu mødt Parma 2 gange indtil videre.. i LIGACUPPEN og i BMT..

Den samlede målscorer lyder på 22-1 i mit favør!!

Men der skal lyde stor ros til Parma manageren, der på ingen måde, har spillet SVINSK, kommet med UNDSKYLDNINGER, lavet SELVMÅLl eller på NOGEN ANDEN måde udvist UN-FARIPLAY!!

Det er en fornøjelse, for mig som mangager, for staben omkring holdet og ikke mindst for truppen, at møde Parma, deres fans er utrolig soldariske og glæder sig lige frem, over de mange mål de har været vidner til!

Efter kampen, har der hver gang stået ikke en, men to kasser med sodavand, og efter pålidelige kilder, er der også blevet stillet en enkelt kasse kolde pils ind til gutterne, dog efter Nordenbøl har forladt omklædnings rummet!
DET SKAL DER VÆRE PLADS TIL!!

Til sidst, syns jeg lige det er på sin plads at sige, til alle dem der skal møde Parma, eller gæster deres stadion, kan forvente den bedste behandling og går helt sikkrert en KANON oplevelse i møde!

P.S. Om den røde løber også bliver lagt frem, når i gæster Parma, skal være usagt..
Det kan jo være, det kun er en ekstra fin gæstus når topscoren af DMT og hans hold kigger forbi! ;-)

FAIR-PARMA-PLAY-PRISEN

 


Fairplayprisen T2 2006:

Kandidat nr. 1 - Martin/Notts Co. - Ligakamp mod Real Madrid

Ved stillingen 4-0 laver Real Madrids målmand et mærkeligt drop, hvor bolden tabes for fødderne af Notts Co. angriber, der har frit mål.

Notts vælger dog at undlade at score målet på fejlen, der skete umotiveret pga. målmandens elendighed.

Kandidat nr. 2 - Johan/Newcastle - Ligacupkamp mod Millwall

Johan får en scoring der reducerer stillingen midtvejs i kampen mod Millwall til 2-1. Scoringen er imidlertid et skud, der ryger klart ved siden af mål, og som alligevel udløser en scoring.

Johan vælger efterfølgende at score selvmål, og dermed gøre det meget svært for sig selv, at kvalificere sig til cuppens næste runde.

Kandidat nr. 3 - Casper/PSG - Ligacupkamp mod Corinthians

Kampen er godt i gang da Corinthians for et vigtigt opkald. Han sætter naturligvis spillet på pause og tager så telefonen. Da tiden er udløbet taler han stadig i tlf. PSG finder hurtigt ud af at der er noget galt og skyder derfor bolden ud og sætter spillet på pause så Corinthians kan få mere tid. Da tiden er gået er Corinthians klar igen og spillet fortsætter.

 

Kandidat nr. 4 - Torben/Real Madrid - Generel indsats for fairplay

Torben har haft problemer med sæson 2006 og har stået model til mange klø, men aldrig har jeg oplevet svinestreger. Dette selvom han er bagud 6-0.

Man møder kun en utrolig spilleglæde, man kan nærmest se hans spillere nyder det :), samtidigt har han overskuddet til at rose modspillere for et godt mål de scorede, uanset størrelsen på nederlaget.

Nu er Don C kommet til Spanien, så vores hold mødes tit på en lille træningsbane uden for Zaragoza og spiller tit 7-8 nat-kampe, og hver gang syntes jeg at blive positivt overasket over træneren.

Desuden synes jeg det er flot han er faldet godt til i Madrid og fået spillerne til at fungeren sammen og kravler længere og længere op i Divisionen.

 

Kandidat nr. 5 - Martin/Notts Co. - Fairplay i afgørende 2. divisionskamp mod Real Madrid B

 

Martin er indstillet af Real Madrid B, efter at have accepteret genstart af en ligakamp scorede selvmål, da fejlen var selvforskyldt. Indstillingen er:

 

Jeg mener at Martin, Notts County ska ha fairplay prisen fordi han altid spiller fairplay og i en kamp jeg spillede mod ham gik den ud da jeg scorede i 5 min fordi han havde legend på og så da vi startede op igen scorede han et selvmål. Og jeg mener bare at han ska ha den pris for han er sq den mest fair player i dmt.

 

(c) 1998-2006 DMT - Din IP er 35.172.230.21