FORSIDE NY DELTAGER? TILMELDTE SPILLERE LIGA CUPS/TIPS LADDER COMMUNITY REGLER/INFO KONTAKT DOWNLOADS

FAQ - LADDERTURNERING

 

1. Ladderens opbygning

 
1.1: Hvad er ladderturneringen hos www.fifa-online.dk? [-]

Ladderturnerinen er en ranglisteturnering, hvor alle der er registreret på sitet kan spille FIFA online mod andre.

Der er ikke krav om specielle indstillinger eller overholdelse af regler, sålænge man er enige med sin modstander om spilleforhold.

Ladderturneringen fungerer udfra et ranking system, hvor man vinder eller taber point alt efter modstanderens rankning.


1.2: Hvor finder jeg modstandere? [-]

Der er to metoder til at finde modstandere til ladderturneringen. Enten ved at tilføje andre spillere til din messenger og kontakte dem angående en ladderkamp - du kan finde alle registrerede deltagere på vores deltagerlister, eller ved at spørge på vores chat, hvor der altid er en vis aktivitet.

Det er ikke altid muligt at finde modstandere, men så prøv igen lidt senere så skal det nok lykkes.


1.3: Hvordan kommer jeg videre fra ladderturneringen og med i ligaen? [-]

De udvælges efter om seriøsitet og aktivitet i ladderturneringen. For at få den bedst mulige turnering optager vi kun folk, som har bevist at de er vedholdende og har viljen til at få spillet nogle kampe! Det er ligegyldigt om man taber eller vinder, bare man spiller.


1.4: Hvordan vælger jeg hold til en ladderkamp og skal jeg bruge specielle filer? [-]

I ladderturneringen er der frit holdvalg. Der er ikke krav om at man skal bruge specielle filer for at spille ladderkamp, men det er altid en god idé at tjekke hvilke filer modstanderen har tænkt sig at bruge - eller om kampen bare skal foregå med brug af det originale FIFA spil uden ændringer.

1.5: Hvornår tæller en kamp som en ladderkamp? [-]

Som hovedregel tæller en kamp kun som en ladderkamp, hvis begge parter er enige om, at de spiller en ladderkamp, før de begynder kampen.

Det er derfor vigtigt at man klart aftaler med sin modstander, om det er en ladderkamp eller blot en almindelig træningskamp før man går i gang.


1.6: Hvor lang tid kører ladderturneringen? [-]

Ladderturneringen kører i princippet altid. Dog vil den blive resat engang imellem, ligesom vi resetter dele af den hver måned.

(c) 1998-2006 DMT - Din IP er 3.236.83.14