FORSIDE NY DELTAGER? TILMELDTE SPILLERE LIGA CUPS/TIPS LADDER COMMUNITY REGLER/INFO KONTAKT DOWNLOADS

FORUM - RETNINGSLINIER

TIL FORUM »

 1. Ordentlig opførsel er som altid grundlaget for et godt forum. Forummet er til enhver tid underlagt moderering af den til enhver tid siddende ledelse af www.fifa-online.dk. Enten via ledelsen selv eller ved moderatorer udpeget af ledelsen. 2. Respekter andres meninger selvom du har en anden. Diskuter gerne, men ikke noget med at svine andre folk til for deres meninger, og lad være med at brede det til andre topics rundt omkring på forum. 3. Tag hensyn til folks religion og overtræd ikke usynlige grænser for meget, da folk måske ikke er så frisindede som du er - med andre ord, der skal være plads til alle. 4. Lad vær med at åbne alle mulige lige gyldige topics eller at skrive en sætning eller flere sætninger over flere posts da dette er irriterende.

 5. Bannerstørrelse er 700X80, hverken mere eller mindre. Gif Animationer er tilladt. Andre typer animationer er ikke tilladt. Et banner er afgrænset af en ramme – det består ikke at flere elementer ved siden af hinanden. Der må ikke stå yderligere tekst i din signatur end det der står i banneret, hvis du ønsker at have et banner. 6. Der er krav om signatur når du skriver på forummet – dette enten i signaturlinjen med et banner eller med tekst. Kravet er at du opgiver mindst dit fornavn og forbogstavet på dit efternavn.

 7. Reklamer for andre turneringen samt spam er som hovedregel forbudt, dog kan man spørge ledelsen via kontaktmail, som du finder på forsiden af www.fifa-online.dk, om tilladelse til at reklamere for det du ønsker at reklamere for og skulle der gives tilladelse skal det finde sted under Off Topics.

 8. Du skal have en signatur hvor der står hvad dit navn er og hvilket hold du evt. deltager med i skrift eller i et banner (se punkt 6)
   

 9. Trusler af en hver art, overtædelse af reglerne, direkte vedvarende provokation(Hetz) samt injurier mod ledelsen eller andre spillere vil SLET IKKE blive tolereret og kan medføre alt lige fra advarsler til udelukkelse på forum i visse tidsperioder til udelukkelse af DMT. (især trusler/tilsving overfor andre DMT'ere vil der blive slået hårdt ned på) 10. Guide til de forskellige Forum områder

  DMT'ere imellem
  Her vil vigtige debatter og diskussioner om DMT og dens fremtid finde sted.
  Diskussionerne kan være alt fra hvad spillefil vi skal spille med, til hvad folk syntes om et emne, der måske skal op til afstemning eller andre vigtige emner.

  Meddelelser fra DMT
  Dette forum er i 95 % af tidspunkterne et forum med meddelelser fra ledelsen, om at der er en afstemning igang af den ene eller anden art, samt evt opdateringer af visse ting eller sider i DMT.
  Dette forum vil også blive brugt af de diverse ledere for cups og turneringer til at skrive, at der er nye opdateringer i deres cup, men det vil som regel også stå på forsiden.
  Dette forum er meget sjældent brugt til at diskutere eller skrive i for medlemmerne, dette kan dog ske en sjælden gang.

  DMT small talk
  Dette forum er, som ordet siger, et mere afslappet forum, hvor man kan lave små sjove historier om sig selv og om andre i sjovt, skrive lidt om ens hold og hvad mand nu har lyst til, der kan have lidt sammenhænge med ting eller personer i DMT.
  Forummet kan også bruges til information om evt DMT træf, som sker ind imellem forskellige steder i Danmark. Sidst var der i Vejle og pt. er der et under opsejling i Præstø, så hold gerne øje med dette forum tit.

  Forslag til DMT
  Dette Forum er til forslag om diverse ting i DMT.
  Hvis du er utilfreds med noget kan du foreslog at det tages op i en debat og måske til afstemning senere.
  Det kan være alt fra afvikling af turneringen, cups osv, samt ændringer i spillefilen eller bare noget, der ligger dig på sinde så skriv gerne i dette forum om dit forslag.

  Teknisk support
  Her kan du søge og finde hjælp ved diverse problemer med fifa spillet, eller måske grafik eller connection problemer og åbning af porte i forhold til at kunne spille fifa.
  Du kan selvfølgelig også komme med hjælp til andre og råd om diverse problemer eller andre erfaringer du vil dele ud af.

  Off topics
  Her kan du skriver og debatere ting, der ikke har noget med DMT at gøre samt lave små sjove lege osv.
  Det er også her du kan lave links til forskellige ting samt evt reklame for diverse ting (se punkt 7. om reklame)

  Turneringer
  Her kan man skrive om forskellige småturneringer som DMT'ere har oprettet eller deltager i.
  Det kan være alt fra Drømmeholdet til små oprettet klubber DMT medlemmerne har lavet. 11. Til allersidst er der bare at sige: Brug forum så det er rart at være der og dermed gør det sjovt og interessant for alle at komme her.

TIL FORUM »

 

(c) 1998-2006 DMT - Din IP er 3.236.83.14